lørdag den 18. september 2010

TORSK MED CITRON-FLØDESAUCE

Ja, det er svært med fisk. For nogle uger siden, prøvede jeg at servere sildefileter. "Der er altså for mange kyllingeben i min fisk" lød der fra Jonathan. Så denne her gang skulle det være nogle helt ufarligt - med nul kyllingeben i... det var et hit!


INGREDIENSER (til 4):
ca. 400 gr. torskefilet
revet skal af 1 citron
1 håndfuld fintrevet parmesanost
1 dl. piskefløde
salt og peber
dild

Kom fiskefileter i et smurt og raspet ildfast fad. Drys fisken med en blanding af citronskal, parmesanost, lidt salt og peber. Kom fløden på, sæt i ovnen på 175 grader i ca. 15 minutter (eller når fisken bliver hvid og falder lidt fra hinanden). Til dem, der tør, drys med hakket dild - børnene ville absolut ikke prøve det, selvom de fik mulighed...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar