Supercremet, superdelikat, supernem! Endnu et godt input fra vores madprojekt.
Jeg serverede den med et nybagt focacciabrød med revet ost ovenpå. Har du brug for opskriften, jamen spørg bare...
INGREDIENSER:
400 gram jordskok
200 gram kartoffel
2 løg
4 spsk. olivenolie
8 dl, grønsagsbouillon
1-2 dl. piskefløde
citronsaft, salt, peber, muskat til tilsmagning.
Vask og skræl jordskokker og kartofler og skære dem i grove tern. Pil og hak løgene.
Sauter grøntsagerne i oilvenolie i en gryde, til de begynder at dufte og er halv møre, herefter tilsættes grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre ca. 20 min. Tilsæt fløde og reven muskat og lad simre yderligere 5 min., til alt er mørt.
Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar