onsdag den 20. oktober 2010

JORDSKOKSSUPPE

Supercremet, superdelikat, supernem! Endnu et godt input fra vores madprojekt.
Jeg serverede den med et nybagt focacciabrød med revet ost ovenpå. Har du brug for opskriften, jamen spørg bare...

INGREDIENSER:
400 gram jordskok
200 gram kartoffel
2 løg
4 spsk. olivenolie
8 dl, grønsagsbouillon
1-2 dl. piskefløde
citronsaft, salt, peber, muskat til tilsmagning.

Vask og skræl jordskokker og kartofler og skære dem i grove tern. Pil og hak løgene.
Sauter grøntsagerne i oilvenolie i en gryde, til de begynder at dufte og er halv møre, herefter tilsættes grøntsagsbouillon.
Lad suppen simre ca. 20 min. Tilsæt fløde og reven muskat og lad simre yderligere 5 min., til alt er mørt.
Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar