INGREDIENSER:
4 æg
ca. 300 gr.grøntsager (gulerødder, pastinakker, spinat, peberfrugter, lige efter sæson)
60 gr. reven parmesan ost
1 frisk italiensk mozzarella eller 100 gr. fetaost
salt, peber og lidt muskat.
Skyl grønsagerne og riv dem groft på råkostjern (hvis det er spinat, så hak fint).
Svits dem i et par minutter i en pande med 1 spsk. olivenolie.
Pisk æggene, kom parmesanen og grøntasgerne i.
Smag til med salt, peber og muskat.
Skær mozzarellaen (eller fetaosten) i terninger og kom den i grøntsags-æggemassen.
Smør et ildfast fad med lidt smør og drys det med rasp.
Kom æggemassen i fadet og sæt det midt i ovn på 180°
i ca. 15-20 min, til æggekagen er gylden og fast.
Server varm, lun eller kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar